رفتن به بالا
  • تعداد اخبار امروز : 0 خبر
  • چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۳
  • الأربعاء ۱۲ ربيع ثاني ۱۴۴۶
  • 2024 Wednesday 16 October

صریر: بر اساس آخرین گزارش نظام رتبه بندی جهانی کیو-اس ۲۰۲۵، دانشگاه تبریز جایگاه دوم کشوری در بین دانشگاه های جامع را کسب نمود.

به گزارش صریریوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر جلال شیری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز با اعلام این خبر افزود: بر اساس تازه ترین رتبه بندی جهانی کیو-اس ۲۰۲۵، دانشگاه تبریز برای اولین بار توانست در این رتبه بندی حضور یافته و جایگاه ۵۵۲ جهانی را کسب نماید.

شیری افزود: بر این اساس، دانشگاه تبریز بعد از دانشگاه تهران در جایگاه دوم دانشگاه های جامع کشور قرار داشته و در مقیاس درهمکرد دانشگاه‌های جامع و صنعتی نیز بعد از دانشگاه های صنعتی شریف، تهران، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت ایران و صنعتی اصفهان در جایگاه ششم کشوری قرار دارد‌.

وی با اشاره به شاخص‌های رتبه بندی جهانی کیو-اس اظهار داشت: بررسی شهرت علمی دانشگاه (با وزن ۳۰ درصد)، نسبت تعداد استنادات به اعضای هیات علمی (با وزن ۲۰ درصد)، شبکه پژوهش بین المللی (با وزن ۵ درصد)، ارزیابی کارفرمایان(با وزن ۱۵ درصد)، نسبت اساتید بین المللی (با وزن ۵ درصد)، نسبت اعضای هیات علمی به دانشجو (با وزن ۱۰ درصد)، نسبت دانشجویان بین المللی (با وزن ۵ درصد)، اشتغال فارغ التحصیلان(با وزن ۵ درصد) و پایداری (با وزن ۵ درصد)،شاخص های مورد استفاده جهت کمی سازی امتیازات و رتبه دانشگاه ها در این نظام رتبه بندی می باشند‌.

به گفته معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز، در ارزیابی ۲۰۲۵ نظام رتبه بندی کیو-اس بیش از ۱۵۰۰ دانشگاه و موسسه در ۱۰۵ کشور جهان مورد رتبه بندی واقع شده اند که در این میان ۹ دانشگاه جمهوری اسلامی ایران حضور دارند.

دانشگاه تبریز پیش از این نیز در نظام های رتبه بندی جهانی شانگهای و تایمز نیز توانست به ترتیب صعود ۲۰۰ و ۱۰۰ رتبه ای را در عرصه جهانی تجربه کند.

اخبار مرتبط

نظرات

یادداشت ویژه

چرا باید کتاب بخوانیم؟

به گزارش صریرنیوز در تبریز، کتاب، همان یار مهربان که همه ما از کودکی با آن آشنا هستیم این روزها تا حد زیادی از زندگی هایمان دور شده است. با گسترش علم و تکنولوژی و باز شدن پای شبکه های اجتماعی به زندگی ما، کتاب و کتابخوانی این روز ها به دست فراموشی سپرده شدند و متاسفانه آمار مطالعه در کشور ما به طرز وحشتناکی کاهش یافته است. اما هنوز هم می توان در این مورد کاری کرد. اولین قدم این است که از خودمان بپرسیم چرا باید کتاب بخوانیم؟ یا فواید کتاب و کتابخوانی برای ما چیست؟ پاسخ دادن به همین سوال ها تا حد بسیار زیادی به ما کمک خواهد کرد که به یک فرد کتابخوان تبدیل شویم که نمی تواند کتاب را از زندگی اش کنار بگذارد. بسیاری از ما کتاب خواندن را تنها به درس و مدرسه و دانشگاه محدود می کنیم، در حالی که کتاب خوانی می تواند یک تفریح خوب و لذت بخش برای کسانی باشد که نمی دانند اوقات فراغت خود را چگونه بگذرانند. خوشبختانه در کشور ما ۲۴ آبان ماه به عنوان روز کتاب و کتابخوانی نامگذاری شده است. در هفته کتاب و کتابخوانی، جشن ها و سخنرانی های متعددی در نقاط مختلف در مورد اهمیت و جایگاه کتاب برگزار می شود. برای اینکه بهتر درک کنیم چرا کتاب و کتابخوانی تا این حد مهم است؛ در ادامه این موضوع را از جنبه های مختلف بررسی خواهیم کرد. کتاب خوانی در درجه اول بر روی افراد و در مرحله بعد بر روی جامعه تاثیر می گذارد و موجب پیشرفت یا پسرفت یک اجتماع خواهد شد. پس اگر میخواهید بدانید چرا باید کتاب بخوانیم؟ این ماله را تا انتها مطالعه کنید. فواید فردی کتاب و کتابخوانی همانطور که گفتیم کتاب خواندن می تواند از جنبه های مختلفی زندگی شما را تحت تاثیر قرار دهد؛ اما شاید مهمترین آنها زندگی شخصی و فردی شما باشد. باهم برخی از مهمترین آنها را بررسی خواهیم کرد. ۱- کتابخوانی تمرکز شما را افزایش می دهد بررسی ها نشان می دهد افرادی که به کتاب خواندن علاقه دارند و هرروز بخشی از وقت خود را صرف مطالعه کردن می کنند، تمرکز و دقت بیشتری دارند. یکی از دلایلی که کتاب خوانی موجب افزایش تمرکز و دقت در افراد می شود این است که هنگام مطالعه شما نمی توانید کار دیگری را انجام دهدی، چرا که اگر چنین کاری کنید از متنی که مطالعه می کنید چیزی نخواهید فهمید. این کار تمرکز بیشتری از شما می طلبد و در دراز مدت سبب می شود که تمرکز شما افزایش یابد. البته افزایش تمرکز یکسری تکنیک ها و تمرین های ویژه هم دارد که ما همه آن ها را یکجا جمع کردیم. هم اکنون برای این آموزش فوق العاده تخفیف ۸۴% گذاشتیم تا همه بتوانند با استفاده از آن تمرکزشان را بهبود دهند. ۲- کتابخوانی به شما تفکر نقاد را می آموزد یکی از بزرگترین نکات منفی که متاسفانه در بسیاری از مردم یافت می شود، ...

آخرین خبرها