رفتن به بالا
  • تعداد اخبار امروز : 0 خبر
  • چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۳
  • الأربعاء ۱۲ ربيع ثاني ۱۴۴۶
  • 2024 Wednesday 16 October

صریر: دومین نشست تخصصی کارگروه روابط عمومی بنیاد ملی نخبگان آذربایجان شرقی با حضور رئیس و اعضای این کارگروه در دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار صریرنیوز در تبریز، یوسف زندی رئیس بنیاد ملی نخبگان آذربایجان شرقی در این نشست اظهار کرد: زمانی که مجموعه بنیاد را تحویل گرفتیم، بر اساس بانک اطلاعاتی موجود، ۲ هزار و ۵۰۰ نخبه در استان داشتیم که در نتیجه پایش‌های صورت گرفته توانستیم با هزار و ۷۶۰ نخبه در استان ارتباط برقرار کنیم.

وی در رابطه با کارگروه‌های بنیاد ملی نخبگان خاطرنشان کرد: در ادامه بر اساس وضعیت نخبگان استان و حوزه تخصص آن‌ها ۳۱ کارگروه تخصصی تشکیل شد که کارگروه تخصصی روابط عمومی یکی از کارگروه‌های مهم بنیاد است.

زندی ادامه داد: روابط عمومی، چشم و دیدگان یک سازمان محسوب می‌شود و این چشم باید حرفی برای گفتن داشته باشد در غیر این صورت صرفا یک فعالیت سطحی بوده و کارایی لازم را نخواهد داشت و یکی از ابر چالش‌های ما نگاه جزیره است که در بحث روابط عمومی هم دیده می شود.

رئیس بنیاد ملی نخبگان آذربایجان‌شرقی، رمز و راز پیشرفت را حرکت به سمت نظام هوشمند دانست و گفت: اکنون در عصر متاورس و هوش مصنوعی قرار داریم و تکنولوژی‌هایی که زمانی برای ما عمیق و پیچیده بود، اکنون به خاطرات پیوسته و نوستالژی شده است و شاید در روزهای آتی نیز رنگ و روی تکنولوژی‌های امروز تغییر کند.

زندی در رابطه به راهکارهای تعالی روابط عمومی و چالش های آن خاطر نشان کرد: نخستین گام، سازماندهی و دومین گام، حرکت به سمت نظام‌مند کردن روابط عمومی است؛ همچنین دیدگاه‌های سیاسی در حوزه روابط عمومی، اثربخشی این حوزه را از بین می‌برد و از سویی باید مدیران مختلف را نسبت به حوزه فعالیت رسانه‌ای و ارتباطات آگاه سازیم که لازمه آن انسجام بین همکاران روابط عمومی است.

مسئول کارگروه روابط عمومی بنیاد ملی نخبگان آذربایجان شرقی نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: شبکه سازی نخبگانی روابط عمومی رکن اصلی این کارگروه است و هدف ما بهره گیری از ظرفیت همه همکاران روابط عمومی می باشد.

دکتر حمید صبری خاطر نشان کرد: ما بایستی در حوزه خود و داشته‌هایمان  تولید محتوا داشته باشیم  و در ادامه کمیته‌ها را در داخل کارگروه تشکیل دهیم که هدف این کارگروه ها تولیدات ملی و فراملی است.

 مدیر روابط عمومی دانشگاه تبریز نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: روابط عمومی حوزه عاشقانه‌های پر استرس است، اما استرسی دوست داشتنی و شیرین.

جواد حقیقیان در ادامه با اشاره به اینکه ماهیت این حوزه بسیار حساس است که باید توجه ویژه به آن داشت، خاطر نشان کرد: فعالیت در روابط عمومی از این لحاظ حساس است که فعالین این این حوزه درارتباط با مردم به عنوان مدافع داشته‌ها و عملکرد مثبت سازمان هستند و در ارتباط با سازمان نیز باید  مدعی العموم باشند که در این خصوص باید بتوانند این مسئولیت را به نحو احسن انجام دهند.

وی در ادامه گفت: باید تلاش کنیم تا گام های هرچند کوچک به سمت پیشرفت و تعالی برداریم و موجب پیشرفت نظام مقدس اسلامی شویم.

بنابر این گزارش، در این نشست  تعدادی از اعضای کارگروه تخصصی روابط عمومی بنیاد نخبگان ملی آذربایجان‌شرقی به بیان چالش‌ها و پیشنهادات خود در زمینه بهبود حوزه فعالیتی روابط عمومی پرداختند که از جمله آن می توان به انتقاد از عدم راه اندازی رشته علوم ارتباطات در دانشگاه تبریز، نبود ضوابط انتخاب مدیران و کارشناسان روابط عمومی در دستگاه‌های اجرایی، به روز نبودن ابزارهای مورد استفاده در حوزه روابط عمومی، پایین بودن سطح علمی اعضای هیات علمی رشته علوم ارتباطات دانشگاه‌های استان، عدم بهره گیری از ظرفیت شرکت‌های مشاور و روابط عمومی در دستگاه‌های اجرایی، لحاظ نشدن عملکرد روابط عمومی در جشنواره رجایی، مدیرمحوری درروابط عمومی به جای موضوع محوری، درنظر نگرفتن مهارت‌های ارتباطی و سواد رسانه‌ای توسط مدیران، عدم تصمیم گیری سیستماتیک، نبود متولی برای روابط عمومی، مشکلات تولید محتوا، عدم توجه به مستندسازی در سازمان‌های خصوصی و دولتی، داشتن نگاه سیاسی به حوزه فعالیتی روابط عمومی، فعال نبودن و عدم ارتباط با رسانه تعداد قابل توجهی از روابط عمومی‌های ادارات و سازمان‌ها، عدم مخاطب شناسی در حوزه روابط عمومی و رسانه بخشی اشاره کرد.

اخبار مرتبط

نظرات

یادداشت ویژه

چرا باید کتاب بخوانیم؟

به گزارش صریرنیوز در تبریز، کتاب، همان یار مهربان که همه ما از کودکی با آن آشنا هستیم این روزها تا حد زیادی از زندگی هایمان دور شده است. با گسترش علم و تکنولوژی و باز شدن پای شبکه های اجتماعی به زندگی ما، کتاب و کتابخوانی این روز ها به دست فراموشی سپرده شدند و متاسفانه آمار مطالعه در کشور ما به طرز وحشتناکی کاهش یافته است. اما هنوز هم می توان در این مورد کاری کرد. اولین قدم این است که از خودمان بپرسیم چرا باید کتاب بخوانیم؟ یا فواید کتاب و کتابخوانی برای ما چیست؟ پاسخ دادن به همین سوال ها تا حد بسیار زیادی به ما کمک خواهد کرد که به یک فرد کتابخوان تبدیل شویم که نمی تواند کتاب را از زندگی اش کنار بگذارد. بسیاری از ما کتاب خواندن را تنها به درس و مدرسه و دانشگاه محدود می کنیم، در حالی که کتاب خوانی می تواند یک تفریح خوب و لذت بخش برای کسانی باشد که نمی دانند اوقات فراغت خود را چگونه بگذرانند. خوشبختانه در کشور ما ۲۴ آبان ماه به عنوان روز کتاب و کتابخوانی نامگذاری شده است. در هفته کتاب و کتابخوانی، جشن ها و سخنرانی های متعددی در نقاط مختلف در مورد اهمیت و جایگاه کتاب برگزار می شود. برای اینکه بهتر درک کنیم چرا کتاب و کتابخوانی تا این حد مهم است؛ در ادامه این موضوع را از جنبه های مختلف بررسی خواهیم کرد. کتاب خوانی در درجه اول بر روی افراد و در مرحله بعد بر روی جامعه تاثیر می گذارد و موجب پیشرفت یا پسرفت یک اجتماع خواهد شد. پس اگر میخواهید بدانید چرا باید کتاب بخوانیم؟ این ماله را تا انتها مطالعه کنید. فواید فردی کتاب و کتابخوانی همانطور که گفتیم کتاب خواندن می تواند از جنبه های مختلفی زندگی شما را تحت تاثیر قرار دهد؛ اما شاید مهمترین آنها زندگی شخصی و فردی شما باشد. باهم برخی از مهمترین آنها را بررسی خواهیم کرد. ۱- کتابخوانی تمرکز شما را افزایش می دهد بررسی ها نشان می دهد افرادی که به کتاب خواندن علاقه دارند و هرروز بخشی از وقت خود را صرف مطالعه کردن می کنند، تمرکز و دقت بیشتری دارند. یکی از دلایلی که کتاب خوانی موجب افزایش تمرکز و دقت در افراد می شود این است که هنگام مطالعه شما نمی توانید کار دیگری را انجام دهدی، چرا که اگر چنین کاری کنید از متنی که مطالعه می کنید چیزی نخواهید فهمید. این کار تمرکز بیشتری از شما می طلبد و در دراز مدت سبب می شود که تمرکز شما افزایش یابد. البته افزایش تمرکز یکسری تکنیک ها و تمرین های ویژه هم دارد که ما همه آن ها را یکجا جمع کردیم. هم اکنون برای این آموزش فوق العاده تخفیف ۸۴% گذاشتیم تا همه بتوانند با استفاده از آن تمرکزشان را بهبود دهند. ۲- کتابخوانی به شما تفکر نقاد را می آموزد یکی از بزرگترین نکات منفی که متاسفانه در بسیاری از مردم یافت می شود، ...

آخرین خبرها