رفتن به بالا
  • تعداد اخبار امروز : 0 خبر
  • چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۳
  • الأربعاء ۱۲ ربيع ثاني ۱۴۴۶
  • 2024 Wednesday 16 October
مدیرکل صدا و سیمای آذربایجان شرقی:

منبع خبری ۵۵ درصد مردم رسانه‌ ملی است

صریر: رضایی گفت: رسانه‌های متنوعی که امروزه وجود دارند، پخش عمومی را تحت تاثیر قرار داده‌اند، باوجود تنوع بالای اخبار در فضای مجازی با این حال ۵۵ درصد منبع خبری مردم رسانه‌ی ملی، رادیو و تلویزیون است.

به گزارش خبرنگار صریرنیوز در تبریز، اکبر رضایی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: امروز اهمیت و جایگاه رسانه میان عموم ارتقاء پیدا کرده است، اگر تلاش‌های رسانه نبود، مسیر حق و حرکت نظام در مقابله با استعمار و ظلم شکست می‌خورد.

مدیرکل صداوسیمای استان آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: امروز که می‌بینیم دانشجویان آمریکا برای حمایت از غزه ایستادگی می‌کنند این رسانه‌ها بودند که فریا حق آن‌ها را به گوش تمامی مردم جهان رساندند.

وی خاطرنشان کرد: خبرنگاران بسیاری در غزه شهید شدند، کشته شدن آن‌ها توسط رژیم صهیونسیتی نشان می‌دهد که ظالم با عقاید باطل از قدرت رسانه‌ها واهمه دارند. خبرنگاران اطلااعات را با سرعت بالایی نشر می‌دهند و دکمه‌ی تنظیم از دست استکبارات بیرون آمده است.

وی اظهار کرد: رسانه‌های متنوعی که امروزه وجود دارند، پخش عمومی را تحت تاثیر قرار داده‌اند، باوجود تنوع بالای اخبار در فضای مجازی با این حال ۵۵ درصد منبع خبری مردم رسانه‌ی ملی، رادیو و تلویزیون است.

رضایی تاکید کرد: تغییر زمان پخش اخبار ۲۳ شبکه سهند به ساعت ۲۲:۳۰ نیز با نظرسنجی مردم تایید و انجام گرفت، تلاش ما بر این است که در عرصه‌ی صداوسیما و رسانه حق تبریز را ادا کنیم، جذب مخاطب برای رسانه سخت تر از حفظ آن است.

وی اظهار کرد: صداوسیمای استان برای پخش بازی‌های خارج از خانه تماما از بودجه‌ی خود استفاده می‌کند و حتی ریالی توسط باشگاه تراکتور برای حق پخش به صداسیمای استان پرداخت نمی‌شود.

مدیرکل صداوسیمای استان خاطرنشان کرد: صداوسیما یک رسانه‌ی عمومی بوده و به هیچ موضوع و مخاطب خاصی اختصاص ندارد و محتوای آن باید عموم موضوعات را پوشش دهد، تنها برنامه‌ی کودک صداوسیمای ایران برنامه‌ی نازبالالار است.

وی افزود: شبکه‌ی سراسری پویا کمبود برنامه‌های کودک را جبران می‌کند به همین دلیل ما تا جایی که مدت زمان پخش اجازه می‌دهد به بخش کودکان پرداخته‌ایم.

وی بیان کرد: در بخش طنز نیز با ضعف نویسنده روبرو هستیم که برای پیشرفت در این به قلم غنی نویسندگان نیاز داریم.

رضایی عنوان کرد: بر اساس قانون اساسی پخش عمومی در انحصار رسانه‌ی ملی است و در کشور ما قانون اساسی اجازه‌ی صداوسیمای خصوصی را نمی‌دهد.

وی گفت: صداوسیما رسانه‌ی رسمی است و هر موضوعی که در آن بیان می‌شود بین مردم از اعتبار بالای برخوردار است و در بحث سقوط بالگرد رئیس جمهور نیز ما تا زمانی که خبر رسمی شده بود حق پخش نداشتیم و پس از قطعیت صحت این خبر ۵ روز متوالی برنامه پخش کردیم.

رضایی ادامه داد: سه روز تشییع پیکر شهدای خدمت را بدون اختصاص هیچ امکان جدیدی پیش بردیم و تمامی شبکه‌های تلویزیونی نیز اخبار و تصاویر خود را از ما گرفتند، ما در این قضیه سنگ تمام گذاشتیم و همکاران ما به صورت شبانه روزی تلاش کردند.

وی در خصوص بحث زبان گویش مجری‌های برنامه‌های صداوسیمای استان گفت: در برنامه‌های فرهنگی خوب است از کلمات فاخر محلی استفاده شود اما در گویش خبرهای عمومی موظفیم تا به زبان عمومی مردم صحبت کنیم.

وی عنوان کرد: تحلیل اخبار برای صداوسیما نیاز است اما اجرای این مورد برای تمامی خبرها امکان پذیر نیست، تغییر ساعت اخبار ۲۳ به ۲۲:۳۰ نیز برای این کار است تا در مدت باقی مانده بتوانیم به‌صورت تحلیلی پیش ببریم.

مدیرکل صداوسیمای استان خاطرنشان کرد: چرا باید مجری‌های ما با لهجه‌ای به غیر لهجه‌ی عموم مردم خود صحبت کنند، در حالی که ما خود دارای زبان، گویش و فرهنگ بسیار غنی هستیم.

رضایی گفت: احیای فوتبال استان با احیای تیم ماشین سازی میسر می‌شود که امید داریم کارخانه‌ی ماشین سازی پا به میدان گذاشته و باری دیگر حس رقابت را در بین دو تیم برتر کشور و تربیت نیروهای بومی ایجاد کند. صداوسیمای آذربایجان شرقی در صورت همکاری باشگاه‌ها طبق قانون مشکلی با پخش ورزشی ندارد.

اخبار مرتبط

نظرات

یادداشت ویژه

چرا باید کتاب بخوانیم؟

به گزارش صریرنیوز در تبریز، کتاب، همان یار مهربان که همه ما از کودکی با آن آشنا هستیم این روزها تا حد زیادی از زندگی هایمان دور شده است. با گسترش علم و تکنولوژی و باز شدن پای شبکه های اجتماعی به زندگی ما، کتاب و کتابخوانی این روز ها به دست فراموشی سپرده شدند و متاسفانه آمار مطالعه در کشور ما به طرز وحشتناکی کاهش یافته است. اما هنوز هم می توان در این مورد کاری کرد. اولین قدم این است که از خودمان بپرسیم چرا باید کتاب بخوانیم؟ یا فواید کتاب و کتابخوانی برای ما چیست؟ پاسخ دادن به همین سوال ها تا حد بسیار زیادی به ما کمک خواهد کرد که به یک فرد کتابخوان تبدیل شویم که نمی تواند کتاب را از زندگی اش کنار بگذارد. بسیاری از ما کتاب خواندن را تنها به درس و مدرسه و دانشگاه محدود می کنیم، در حالی که کتاب خوانی می تواند یک تفریح خوب و لذت بخش برای کسانی باشد که نمی دانند اوقات فراغت خود را چگونه بگذرانند. خوشبختانه در کشور ما ۲۴ آبان ماه به عنوان روز کتاب و کتابخوانی نامگذاری شده است. در هفته کتاب و کتابخوانی، جشن ها و سخنرانی های متعددی در نقاط مختلف در مورد اهمیت و جایگاه کتاب برگزار می شود. برای اینکه بهتر درک کنیم چرا کتاب و کتابخوانی تا این حد مهم است؛ در ادامه این موضوع را از جنبه های مختلف بررسی خواهیم کرد. کتاب خوانی در درجه اول بر روی افراد و در مرحله بعد بر روی جامعه تاثیر می گذارد و موجب پیشرفت یا پسرفت یک اجتماع خواهد شد. پس اگر میخواهید بدانید چرا باید کتاب بخوانیم؟ این ماله را تا انتها مطالعه کنید. فواید فردی کتاب و کتابخوانی همانطور که گفتیم کتاب خواندن می تواند از جنبه های مختلفی زندگی شما را تحت تاثیر قرار دهد؛ اما شاید مهمترین آنها زندگی شخصی و فردی شما باشد. باهم برخی از مهمترین آنها را بررسی خواهیم کرد. ۱- کتابخوانی تمرکز شما را افزایش می دهد بررسی ها نشان می دهد افرادی که به کتاب خواندن علاقه دارند و هرروز بخشی از وقت خود را صرف مطالعه کردن می کنند، تمرکز و دقت بیشتری دارند. یکی از دلایلی که کتاب خوانی موجب افزایش تمرکز و دقت در افراد می شود این است که هنگام مطالعه شما نمی توانید کار دیگری را انجام دهدی، چرا که اگر چنین کاری کنید از متنی که مطالعه می کنید چیزی نخواهید فهمید. این کار تمرکز بیشتری از شما می طلبد و در دراز مدت سبب می شود که تمرکز شما افزایش یابد. البته افزایش تمرکز یکسری تکنیک ها و تمرین های ویژه هم دارد که ما همه آن ها را یکجا جمع کردیم. هم اکنون برای این آموزش فوق العاده تخفیف ۸۴% گذاشتیم تا همه بتوانند با استفاده از آن تمرکزشان را بهبود دهند. ۲- کتابخوانی به شما تفکر نقاد را می آموزد یکی از بزرگترین نکات منفی که متاسفانه در بسیاری از مردم یافت می شود، ...

آخرین خبرها